HIGHLIGHTS

Banget cute lan sedhep. Lan efektif apa? Kita tindak ing kabeh nggatheake, kajaba siji.

Aku wis tau tuku komplek vitamins kanggo anak. Aku ora pracaya ing miraculous daya, nanging aku pangarep-arep ing minimal ing paling firming efek. Taun iki kita wis diganti kita pediatrina. Supaya sawise pisanan anak kang penyakit dheweke takon yen kita ngombe vitamins ing mangsa? Aku mangsuli sing aku ora ngombe. Lan dhokter kabeh padha ing kejut. Kita padha cepet menehi saran kanggo tuku vita...